Instant Vortex Air Fryer - DIY Pumpkin & Peanut Butter Dog Biscuits

ingrediënten

  • 2 kopjes pompoenpuree
  • 2 eieren
  • 3 eetlepels volledig natuurlijke gladde pindakaas (op de ingrediëntenlijst mogen alleen pinda's staan, geen toevoegingen of suiker)
  • 1/2 kop gerolde haver
  • 3 kopjes volkoren meel extra bloem om te bestuiven
  • 1 el honing

 

INSTRUCTIES

  1. Voeg de gerolde haver toe aan een blender en tot de consistentie van de bloem.

  2. Klop in een grote kom alle ingrediënten door elkaar tot ze gecombineerd zijn en er een deeg ontstaat.

  3. Gebruik op een licht met bloem bestoven oppervlak een deegroller om het deeg uit te rollen tot het ¼-inch dik is.

  4. Gebruik je voorkeursvorm voor koekjes om het deeg uit te snijden.

  5. Selecteer -Bakken - stel de temperatuur in op 350 ° F en 20 minuten tot ze goudbruin zijn. Druk op start.

  6. Zodra de Airfryer is voorverwarmd, opent u de mand van de Airfryer en plaatst u de koekjes in de AF-mand, met een onderlinge afstand van 0,5 inch.

  7. Zodra de kookcyclus is voltooid, verwijdert u de mand en plaatst u de koekjes op een rooster om volledig af te koelen. Werk in batches.

  8. Doe ze in een luchtdichte verpakking om ze 6 weken te bewaren, of je kunt ze 3 maanden invriezen.

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.