Instant Pot Vortex Plus - Chocolate Twists

ingrediënten:

  • 1 vel bladerdeeg
  • 1/4 kop Nutella of meer, je kunt andere chocolade-hazelnootpasta gebruiken
  • 1 ei
  • 1 el water
  • 1-2 eetlepels bloem voor alle doeleinden om het werkoppervlak te bestuiven
  • 1-2 el grove schuursuiker of rietsuiker optioneel

INSTRUCTIES

  1. Vouw een vel bladerdeeg open op een licht met bloem bestoven werkvlak.

  2. Rol het deeg met een deegroller lichtjes op om eventuele vouwen af te dichten.

  3. Snijd doormidden en smeer Nutella op de helft van het bladerdeegdeeg.

  4. Leg de andere helft van het bladerdeegdeeg op het Nutella spread bladerdeegdeeg.

  5. Snijd het deeg in reepjes van 2,5 cm breed en draai elke strook in een draai.

  6. Klop in een kleine kom het ei en het water goed door elkaar en borstel het dan op de twists.

  7. Bestrooi de twists eventueel met schuursuiker.

  8. Selecteer Air Fry en stel de temperatuur in op 350 °F en de tijd op 13 minuten.

  9. Druk op Start.

  10. Zodra de Airfryer is voorverwarmd, opent u de mand van de Airfryer en plaatst u de twists naast elkaar zonder elkaar aan te raken.

  11. Zodra de kookcyclus is voltooid, verwijdert u de mand, plaatst u deze op het aanrecht en laat u ze minimaal 5 minuten afkoelen in de mand van de heteluchtfriteuse.

  12. Zodra de twists zijn afgekoeld, haal je de twists uit de Airfryer-mand en serveer je.

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.