Betaalmogelijkheden

Veilig en vertrouwd online betalen

Handmatige overboekingen behoren tot het verleden en daar zit geen enkele retailer nog op te wachten. Maar wij vinden het belangrijk dat u net zo vertrouwd, maar veel sneller en eenvoudiger, veilig online kunt betalen in al onze webshops via uw vertrouwde bankomgeving. Daarom bieden wij bijna alle moderne online betaalmethoden en banken aan via beveiligde betalingssystemen die zorgvuldig zijn geselecteerd en regelmatig worden getest op veiligheid. Uw betaling wordt buiten ons afgerekend via beveiligde software van uw bank (ook via iDeal) of andere betalingsprovider naar onze betalingsprovider. Hiermee wordt de betaling geverifieerd en bij akkoord krijgen wij direct een automatisch bericht, waarna wij uw bestelling direct vrijgeven voor verzending. Vaak heeft u het pakket al ruim voordat wij het geld daadwerkelijk ontvangen. Heel gemakkelijk voor jou!

Betaling mislukt?

Door de grote hoeveelheid organisatie en software die allemaal moeten samenwerken om je online betaling te verwerken, gaat er wel eens iets mis. Dit betekent dat u de betaling niet kunt voltooien, u krijgt bijvoorbeeld een melding dat de betaling niet is gelukt, maar het bedrag is wel afgeschreven. Neem dan contact met ons op en wij controleren en corrigeren het direct.

Geldig EU btw-nummer? Dan betaalt u geen btw! (ICP)

Als buitenlandse klant met een geldig EU btw-nummer hoeft u geen belasting te betalen. Kies tijdens het afrekenen voor "zakelijke" klant, vul een geldige combinatie van de bedrijfsnaam en het btw-nummer* in en de btw wordt automatisch van de factuur verwijderd. Dit gebeurt direct en na controle in de VIES-database kunt u direct overgaan tot betalen.

Geen handmatige overboekingen

Wij verwerken dagelijks vele bestellingen, de betalingen worden automatisch verwerkt door beveiligde software en gecertificeerde bedrijven. Wij verstrekken daarom GEEN rekeningnummers voor handmatige overboekingen. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om je bestelling goed en betrouwbaar af te handelen. Als u dat wenst, kunt u ons echter nog steeds betalen met de betalingsoptie "Overboeking" door de instructies te volgen.

iDeal

Toeslag: 0%
Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u uw bestelling elektronisch betalen in uw eigen vertrouwde betaalomgeving. Tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalmethode "iDEAL". Onder je adresgegevens kun je aangeven met welke bank je wilt betalen. Je volgt dan de procedure die je gewend bent bij betalingen via internetbankieren. Normaal gesproken wordt de betaling nog dezelfde werkdag verwerkt. Voor het gebruik van iDEAL worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Voor meer informatie: ideal.nl

Credit Cards

Toeslag: 0%
U kunt ook betalen met uw creditcard (MasterCard, VISA en Maestro). Uw creditcardgegevens worden 100% veilig verzonden via onze betalingsprovider MultiSafePay. Een groot bijkomend voordeel hiervan is dat uw waardevolle apparatuur en accessoires vaak voor een bepaalde periode automatisch zijn verzekerd tegen verlies, beschadiging en diefstal (zie de gegevens van uw creditcard voor details). Voor creditcardbetalingen rekenen wij geen transactiekosten (0%).

Zet internet betalingen aan voor uw creditcard!
Wanneer internetbetalingen niet zijn toegestaan met uw kaart zal de transactie geweigerd worden door de maatschappij.

Paypal

Toeslag: 0%
Om via PayPal te kunnen betalen is een account bij PayPal vereist. Als u een PayPal-rekening heeft, is het mogelijk om direct te betalen. Betalen kan ook via PayPal met een normale creditcard. PayPal maakt gebruik van zeer geavanceerde technieken, daarom is een 100% veilige betaalomgeving gugeregeld.

Riverty

Toeslag: 0%
Eerste de producten ontvangen en pas achteraf betalen? Dat kan met Riverty, voorheen bekend als Afterpay. Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

Apple Pay

Toeslag: 0%
Als je Apple Cash, creditcards en betaalkaarten hebt toegevoegd aan de Wallet-app, kun je met Apple Pay veilig betalen.

Bancontact

Toeslag: 0%
Wij bieden onze Belgische klanten de mogelijkheid om via Bancontact te betalen zonder bijkomende kosten en toeslagen. Bancontact zorgt sinds 1989 voor vlotte betalingstransacties en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen.

Belfius Direct Net

Toeslag: 0%
Ook voor onze Belgische klanten is het mogelijk om met Belfius Direct Net te betalen. Helemaal gratis!
Belfius eet verschillende gespecialiseerde dochterondernemingen die de nieuwste technologieën gebruiken en streven naar 100% klantentevredenheid!

Sofort

Toeslag: 0%
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.