Instant Pot Biscoff Creme Broodjes

Biscoff Creme Broodjes

Porties: 6-8
Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten

Ingrediënten:

  • 250 g Bladerdeegblad*
  • 60 g speculaaspasta
  • Melk voor glazuur
  • Meel voor leidingoppervlakken
  • roomkaas motregen
  • 40 g roomkaas kamertemperatuur
  • 20 gram poedersuiker
  • Melk te verdunnen ongeveer 1 eetl

Benodigdheden: Vortex /airfryer

Stappen:

1. Bestuif je werkblad met bloem en rol het deeg uit tot een grote rechthoek van ongeveer 3 mm dik.

2. Plaats de Biscoff-spread in een magnetronbestendige kom en magnetron gedurende 10-15 seconden tot ze zacht en gemakkelijk te besprenkelen is.

3. Sprenkel de speculaaspasta over het deeg en verdeel het gelijkmatig in de hoeken met een lepel. Vouw het deeg dubbel, zodat de spread erin zit, en snijd het deeg in reepjes van 1 cm dik.

4. Draai elke strook in tegengestelde richtingen om hem te krullen en wikkel hem vervolgens om een ​​of twee vingers om een ​​krakelingachtige vorm te krijgen. Herhaal met het resterende deeg.

5. De wendingen kunnen nu licht met melk worden geborsteld om ze te glazuren, en gebakken; of ingevroren voor noodgevallen met zoete tussendoortjes.

6. Leg een vel bakpapier in de vortex mini, laat een rand van 1 cm vrij aan de rand zodat de lucht kan circuleren, en plaats dan 5 gebakjes per keer in de mand.

7. Selecteer Bakken op de Vortex Mini en stel de temperatuur in op 171°C en de tijd op 10 minuten.

8. Negeer wanneer u wordt gevraagd om voedsel toe te voegen en laat de wendingen in de Airfryer bakken tot de tijd om is.

9. Terwijl de gebakjes koken, combineer je de zachte roomkaas met de poedersuiker in een kom en roer je de melk erdoor tot een druilerige consistentie.

10. Zodra de gebakjes gaar zijn, laat ze iets afkoelen en besprenkel ze met roomkaas.

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.