Ultimate steak sandwich

Ingrediënten:
Krokante uienringen:

2 Kleine uien, dun gesneden
50g meel
1 tl knoflookpoeder

Saus:
15 g geraspte Parmezaanse kaas
3 el mayonaise
1 el mosterd
2 el yoghurt naturel

Sandwich:
400g Biefstuk
60 gram rucola
Foccacia, in tweeën gesneden
Olie, zout, peper naar smaak

Instructies:

  1. Verdeel de plakjes ui in ringen en gooi de kleine ronde kernen weg. Besprenkel met een beetje olie en masseer zachtjes zodat elke ring bedekt is.
  2. Meng de bloem en het knoflookpoeder door elkaar en gooi de uienringen door de bloem zodat ze elk een dun laagje hebben.
  3. Airfry 20 minuten op 120°C, zodat ze lichtbruin en krokant zijn. (Ze worden verder knapperig als ze afkoelen.)
  4. Meng ondertussen de ingrediënten voor de saus in een kom.
  5. Wrijf je steak in olie en breng op smaak met zout en peper, daarna Air Fry gedurende 8 minuten op 205°C (medium rare) Bak je steak langer als je hem liever doorbakken hebt. Eenmaal gekookt, laat het 2 minuten rusten voordat u het aansnijdt.
  6. Stel je broodje samen door royaal over de saus te smeren, voeg dan je gesneden biefstuk, rucola, krokante uien toe en serveer.

Totale tijd: 45 minuten
Porties: 2

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.