In An Instant Part 4 - Healthy BreakFast Cookie! (Met Hazel Wallace)

Introductie van de eerste van onze Heathy Eating in a Instant-serie met Dr. Hazel Wallace - oprichter van The Food Medic, een arts, geregistreerde voedingsdeskundige (ANutR) en bestsellerauteur. Hazel maakt een selectie van gezonde gerechten die je gemakkelijk thuis kunt bereiden, allemaal in de Instant Pot Pro Crisp & Air Fryer.

Als eerste - een ontbijtkoekje! Klaar in slechts 10 minuten, je kunt dit 's ochtends snel en gemakkelijk maken voor een smakelijke en voedzame maaltijd om de dag te beginnen. zie het recept hieronder

INGREDIËNTEN

  • 1/2 banaan, gepureerd
  • 1 el pindakaas
  • 1/4 tl vanille-extract
  • 1 el ahornsiroop
  • 1/2 tl bakpoeder • 50g haver
  • Handvol pure chocoladeschilfers
  • Griekse yoghurt en ahornsiroop om te serveren

 

INSTRUCTIES:

  1. Pureer een halve banaan in een kom en voeg dan de pindakaas, het vanille-extract, de ahornsiroop, het bakpoeder en de havermout toe.
  2. Mix om te combineren en vorm de mix tot een bal.
  3. Druk in de vorm van een koekje, druk de chocoladeschilfers in de bovenkant en leg ze in een schaal die in je airfryer past.
  4. Selecteer Air Fry en stel de temperatuur in op 190C en de tijd op 10 minuten, en sluit het deksel van de airfryer.
  5. Wanneer het display vraagt ​​om voedsel toe te voegen, plaats je de koekjesmix erin.
  6. Eenmaal gekookt, serveer met Griekse yoghurt en extra ahornsiroop.
To the main pageNext article
Powerblog - sign up for newsletter

Would you like more of this kind of useful information? Sign up for our newsletter for the latest news, useful tips and advice, delicious recipes, and special offers. We email at most once a week.