Instant Pot Pepperoni Pizza Rolls

Keuken: Amerikaans

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Duur: 15-30 min

Kooktechniek: Airfry

Hoofdingrediënten: Pizzadeeg, Pizzasaus, Geraspte Mozzarella Kaas

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd: 8-10 minuten

Passieve tijd: 5 minuten

Porties: 12 rollen

 

Ingredieten:

  • 1 Pillsbury klassieke pizzabodem rechthoekig
  • 1/2 kop pizzasaus gebruik meer indien gewenst
  • 2/3 kop geraspte mozzarella kaas gebruik meer indien gewenst
  • 30-40 plakjes pepperoni
  • 1 vel perkamentpapier 20 x 30 cm
  • Optioneel: verse basilicum erover en extra pizzasaus om te dippen

 

Instructies:

  • Vouw het deeg uit op een werkvlak met een klein beetje bloem en zorg ervoor dat het deeg een rechthoekige vorm heeft.
  • Verdeel de pizzasaus over het deeg.
  • Strooi de geraspte mozzarella gelijkmatig over de saus, snij 3 tot 4 gelijke rijen en leg 10 plakjes pepperoni gelijkmatig over elke rij.
  • Rol elke rij deeg voorzichtig in stevige blokken
  • Leg de houtblokken op een voorbereide bakplaat, met de naad naar beneden en snijd ze elk in plakjes van 30cm.
  • Leg de broodjes op de bakplaat.
  • Selecteer -Air Fry- stel de temperatuur in op 200 °Fandtimeto8-10 minuten.
  • Druk op start.
  • Zodra de Airfryer is voorverwarmd, opent u het mandje van de Airfryer. Til het bakpapier met de rollen bij elkaar en plaats het in de mand van de Air Fryer.
  • Zodra de kookcyclus is voltooid, verwijdert u de broodjes voorzichtig en laat u ze 5 minuten afkoelen. Serveer ze vervolgens met verse basilicum en eventueel extra pizzasaus om te dippen.
Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.