Worst Ei & Kaas Bagel

 

Verwen je smaakpapillen met deze heerlijke en snelle airfryer worst, ei en kaas bagel. Binnen slechts 15 minuten tover je dit smakelijke gerecht op tafel, perfect voor een snel ontbijt of een stevige brunch. Met sappige worst, romig ei en gesmolten kaas op een knapperige bagel, is deze lekkernij gegarandeerd een favoriet voor het hele gezin. Laat je airfryer zijn werk doen terwijl je geniet van een smaakvolle start van de dag!

Bereidingstijd: 15 minuten

Apparatuur: Instant Vortex Airfryer

Ingrediënten:

  • 2 bagels
  • 3 eieren (losgeklopt)
  • ½ ui (in blokjes gesneden)
  • ½ groene paprika (in blokjes gesneden)
  • 2 hamburgers
  • Geraspte kaas of cheddar kaas
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Begin met het opensnijden van de bagels.

2. Bak de hamburgers vooraf in de airfryer op 190°C gedurende 8-10 minuten.

3. Plaats een stuk bakpapier in de airfryer.

4. Leg de opengesneden bagels in de airfryer en giet het losgeklopte ei in het gat van de bagel.

5. Strooi een beetje geraspte kaas over het ei en bak de bagels in de airfryer op 160°C gedurende 6 minuten.

6. Plaats snel een hamburger tussen de bagel en geniet van je airfryer worst, ei en kaas bagel.

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.