Instant Vortex Air Fryer - Strawberry Breakfast Pasty

ingrediënten

 • 1 pakje gekoelde taartbodems 2 per pakje
 • 8 el aardbeienjam of taartvulling
 • 1 kopje poedersuiker
 • 2 el melk
 • sprinkles

 

INSTRUCTIES

 1. Rol beide stukken taartbodems op een licht met bloem bestoven oppervlak uit tot een dikte van 1/4 ". Leg de taartbodems op elkaar en snijd het deeg in vier gelijke rechthoeken. Je hebt acht gelijke stukken: vier onderkanten en vier bovenkanten.

 2. Voeg 2 eetlepels aardbeienvulling toe aan het midden van de vier onderste rechthoeken, laat een "ruimte rond de randen vrij. Doop je vinger in water en ga met je vinger langs de randen van het deeg, waarbij je water langs de randen verspreidt.

 3. Leg de overige deegrechthoeken erop en druk de randen van het deeg vast door met een vork naar beneden te drukken. Gebruik de vork en prik twee gaten in de bovenkant van de taartjes.

 4. Selecteer Bakken en stel de tijd en temperatuur in op 350F en bak 12 minuten. Druk op start.

 5. Kook de taartjes in twee porties. Eenmaal voorverwarmd, plaats je twee taartjes in de mand. Als de kooktijd voorbij is, verwijdert u de taartjes voorzichtig en laat u ze volledig afkoelen. Kook de tweede batch.

 6. Meng in een kleine kom de poedersuiker en melk en roer tot een gladde consistentie. Verdeel over de poptaartjes en voeg hagelslag toe.

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.