Multicookers

WELKOM BIJ INSTANT POT - JOUW ALLES-IN-ÉÉN WEBSHOP VOOR MOEITELOOS KOKEN!

Ervaar het gemak van multifunctioneel koken met ons assortiment Instant Pots. Deze innovatieve multicookers zijn ontworpen om jouw keukenervaring eenvoudiger, sneller en gezonder te maken.

Stel je de efficiëntie voor van het hebben van 11 verschillende keukenapparaten geïntegreerd in één compacte Instant Pot! Een snelkookpan, rijstkoker, slowcooker, yoghurtmaker, stoompan, sous vide koker, koekenpan, voedselverwarmer, taartbakker en zelfs soeppan - allemaal binnen handbereik.

Bekijk onze uitgebreide collectie en vind de perfecte Instant Pot die past bij jouw keuken en leefstijl en til jouw kookervaring naar een hoger niveau. Vergeet ook niet onze verzameling van recepten te bekijken, gevuld met heerlijke en eenvoudig te volgen gerechten, perfect voor jouw nieuwe multicooker.

Geniet van moeiteloos koken en ontdek het gemak met jouw Instant Pot. Smakelijk eten!

Product filters
Volume
Soort product
Welk model heb je? (1)
Merk
Prijs

 – 

  • 247
  • 248
Beschikbaarheid

WAT IS EEN MULTICOOKER?

 

Een multicooker is een veelzijdig elektrisch keukenapparaat dat verschillende kookfuncties combineert, zoals koken onder hoge druk, stomen, slow cooking en meer. Ideaal voor snelle, gezonde maaltijden. Zo bereid je moeiteloos heerlijke maaltijden die in een mum van tijd op tafel staan! Dankzij de intuïtieve bediening en programmeerbare functies is het bereiden van complexe gerechten net zo eenvoudig als het indrukken van een knop. Of je nu een smakelijke stoofpot wilt maken, een gezonde maaltijd wilt stomen of een verrukkelijk dessert wilt bakken, de multicooker staat altijd voor je klaar.

 

Kenmerken van een Instant Pot

Koken onder druk: Kook risotto of pasta in 6 minuten, een hele kip in 25 minuten of perfect gegaarde pulled pork in 45 minuten met de snelkookfunctie.

Slowcooken: Laat voedsel op een lagere temperatuur langzaam sudderen om de voedingswaarde te behouden en de malsheid te bevorderen.

Rijst koken: Kook altijd de perfecte rijst in slechts 10 minuten, of je nu kiest voor basmati, jasmijn of langkorrelige rijst.

Stomen: Bereid gestoomde vis en groenten in slechts 6 minuten waarbij de smaak en voedingsstoffen behouden blijven. 

Sauteren: Vervangt het gebruik van een koekenpan, bakplaat of grill om voedsel te sauteren of dicht te schroeien, perfect om de smaak te verdiepen.

Warm houd functie: Kan na het koken automatisch worden ingeschakeld om voedsel tot 10 uur warm te houden.

Yoghurtmaker: Deze wordt gebruikt voor het fermenteren en pasteuriseren van zuivel en niet-zuivel alternatieven. 

Sous Vide: Voorkomt overkoken en houdt de smaak vast door zachtjes te koken op een lage temperatuur in een waterbad, voor malse en vochtige resultaten. 

Bakken: Bak crème brûlée in 6 minuten of een citroenkwarktaart in slechts 25 minuten. 

Uitgestelde start: Bepaal zelf wanneer je begint met koken door een tijd in te stellen die jou het beste uitkomt.  

Interessant voor jou