Hoe gebruik je de Instant Fast Cold Brew?

Wil jij ook genieten van verfrissende, zelfgemaakte koude dranken zonder gedoe? De Instant Fast Cold Brew is jouw toegangspoort tot een wereld van heerlijke koude brouwsels. Ontdek de eenvoud en geniet van de verfijnde kunst van Coldbrewen, rechtstreeks vanuit jouw eigen keuken. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze innovatieve brouwmethode en ervaar keer op keer verfrissende perfectie. Gebruik deze handleiding om het maximale uit jouw Instant Fast Cold Brew te halen! 

 

Voorbereiding van de Instant Fast Cold Brew

  1. Uitpakken en Instellen: Haal de Instant Fast Cold Brew uit de doos en zorg ervoor dat alle verpakkingsmaterialen zijn verwijderd. Controleer of de bodemkap van het brouwkorfje stevig is bevestigd.
  2. Schoonmaken voor Gebruik: De glazen kan, handgreep, deksel en brouwkorfje zijn vaatwasser bestendig. Reinig ze grondig voor gebruik met de hand of in de vaatwasser.

  1. Opstelling: Plaats de Instant Fast Cold Brew op een stabiel oppervlak en zet de glazen kan met het brouwkorfje op de voet.

 

Het Fast Cold Brew proces

  1. Aanzetten: Steek de stekker van de Instant Cold Brewer in het stopcontact en zet hem aan.

  1. Vullen: Vul de glazen kan met water en plaats deze op de voet.

  1. Vullen van het Brouwkorfje: Voeg koffiedik of theeblaadjes toe aan het

brouwkorfje. Zorg ervoor dat de onderste kap goed is bevestigd.

  1. Brouwen: Plaats het geladen brouwkorfje in de glazen kan en plaats het deksel. Stel de brouwtijd in met de Flat-Touch panel knoppen en druk op Start.

  1. Genieten: Zodra de timer op 00 staat, is het brouwen voltooid. Verwijder het deksel en het brouwkorfje.

  1. Serveren: Schroef de onderkant van het brouwkorfje los om koffiedik of theeblaadjes te verwijderen. Plaats het deksel terug en draai het open om te schenken.

 


Geniet van een Instant Fast Cold Brew voor elke gelegenheid!

Of je nu je ochtend wilt oppeppen met ijskoude koffie of wilt ontspannen met verfrissende ijsthee op een warme middag, de Instant Fast Cold Brew is de perfecte oplossing. Ontdek nu de kunst van Coldbrewen - haal jouw Instant Fast Cold Brew vandaag nog in huis en laat het genieten beginnen!

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.

Gerelateerde producten