Instant Pot Vega Slow Cooked Hoisin Miso Ginger Glazed Tofu

ingrediënten :

  • 4 lente-uitjes fijngesneden
  • 1 pond extra stevige tofu, gesneden in blokjes van 1/2-inch
  • 1/4 kop Hoisinsaus
  • 2 el misopasta
  • 1 tl honing of bruine suiker
  • 1 tl rijstazijn
  • 2 tl gemberpoeder of 1/2 tl verse gember, geraspt
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • Halve rode vingerpeper zonder zaadjes en in kleine blokjes
  • 1/4 kop groentebouillon of water
  • 1 tl sesamolie
  • 1 tl sesamzaadjes

 

INSTRUCTIES :

  1. Voeg de hoisin, misopasta, honing, rijstazijn, gember, knoflook, rode vingerpeper, sesamolie, sesamzaadjes en groentebouillon toe. Klop samen.

  2. Voeg de in blokjes gesneden tofu toe aan de pot; roer in.

  3. Sluit het deksel. Stel de klep in om vrij te geven.

  4. Selecteer LANGZAAM KOKEN-Laag en stel de tijd in op 3 uur . Druk op START.

  5. Zodra de kookcyclus is voltooid, drukt u op ANNULEREN.

  6. Serveer de tofu met saus van de bodem van de pan en garneer eventueel met extra lente-uitjes, rode vingerpeper en sesamzaadjes.

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.