Veilig en vertrouwd online betalen

Handmatige overboekingen zijn al lang verleden tijd, en geen winkelier zit daar nog op te wachten. Maar wij vinden het wel belangrijk dat u net zo vertrouwd, maar veel sneller en simpeler, veilig online kunt betalen in al onze webshops via uw vertrouwde bankomgeving. Daarom bieden wij vrijwel alle moderne online betaalmiddelen en banken aan via beveiligde betalingssystemen die zorgvuldig zijn geselecteerd en regelmatig op veiligheid getest worden. Uw betaling wordt buiten ons om voldaan via veilige software van uw bank (oa via iDeal) of andere betalingsverstrekker aan onze betaalprovider. Deze verifieerd de betaling en bij akkoord krijgen wij meteen automatisch bericht waarna wij uw bestelling direct vrijgeven voor verzending. Vaak heeft u het pakketje al ruim voordat wij het geld daardwerkelijk ontvangen. Wel zo makkelijk voor u!

Betaling mislukt?

Door de grote hoeveelheid organisatie en software die allemaal moeten samenwerken om uw online betaling te verwerken gaat het soms wel eens mis. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de betaling niet afronden of u krijgt een melding dat de betaling niet geslaagd is maar het bedrag is wel afgeschreven. Neem dat even contact met ons op, dan controleren en corrigeren we dit direct.

Geldig EU btw-nummer? Dan betaalt u geen btw!

Als buitenlandse klant met een geldig EU btw-nummer hoeft u geen belasting te betalen. Kies tijdens het afrekenen voor "zakelijke" klant, vul een geldige combinatie van bedrijfsnaam en btw-nummer* in en de btw wordt automatisch verwijderd uit de factuur. Dit gebeurd ogenblikkelijk en u kunt direct verder gaan met betalen na controle in de VIES-database.

Geen handmatige overboekingen

Dagelijks verwerken wij vele bestellingen waarvan de betaling automatisch wordt verwerkt door veilige software en gecertificeerde bedrijven. Wij voorzien daarom geen rekeningnummer waarop u zelf handmatig het bedrag kunt overmaken. Dit maakt het voor ons vele malen eenvoudiger om uw order goed en betrouwbaar te verwerken. Maar als u dat wilt kunt nog echter nog steeds betalen bij ons met de betalingsoptie "Overboeking" door de instructies op te volgen.

iDeal

Toeslag: 0%. Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u in uw eigen vertrouwde betaalomgeving elektronisch de betaling van uw bestelling voldoen. Tijdens het orderproces kiest u voor de betaalmethode ‘iDEAL’. Onder uw adresgegevens kunt u aangeven met welke bank u wilt betalen. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor het gebruik van iDEAL worden u geen transactiekosten doorberekend. Voor meer informatie: ideal.nl

Pinnen bij afhalen

Toeslag: 0%. U kunt bij ons afhalen en pinnen aan de balie in Rotterdam. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Contant betalen is ook mogelijk, maar u doet ons een plezier door giraal af te rekenen. Wilt u langskomen? Bel dan wel even ruim van tevoren om een afspraak te maken, dan zorgen wij dat alles klaar staat (ook de koffie) zodat we eventueel nog advies of uitleg kunnen geven (in plaats van formaliteiten).

Credit cards

Toeslag: 0%. U kunt ook afreken met uw creditcard (MasterCard en VISA). Uw creditcardgegevens worden 100% beveiligd verstuurd via onze betaalprovider MultiSafePay. Een groot bijkomend voordeel hiervan is dat uw kostbare apparatuur en accessoires vaak een bepaalde periode automatisch zijn verzekerd tegen verlies, schade en diefstal (raadpleeg voor details de voorwaarden van uw creditcard). Voor creditcard betalingen brengen wij geen transactiekosten in rekening (0%).

SEPA overboeking

Toeslag: 0%. U kunt er ook voor kiezen het bedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Dit kunt u doen via telebankieren, telefoon of via een overschrijvingsformulier. Bij het betalingskenmerk dient u uw ordernummer te vermelden welke u kunt vinden in de orderbevestiging. Het bedrag moet worden overgemaakt op rekeningnummer: NL67 KNAB 0257 1774 18. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat bijgeschreven. Aan een SEPA overboeking zijn geen bijkomende kosten verbonden.

Paypal

Toeslag: 1%. Om te kunnen betalen via PayPal is een account bij PayPal vereist. Indien u in het bezit bent van een PayPal account, is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via PayPal kan tevens met een normale Creditcard worden betaald. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken, wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. Gezien de hoge transactiekosten van Paypal zien wij ons helaas genoodzaakt een toeslag in rekening te brengen van +1%. Echter, u krijgt in ruil hiervoor wel uitzonderlijke aankoopbescherming en betalingsgemak.

Let op: bij betaling via PayPal wordt het pakketje verzonden naar het afleveradres dat u kies in uw PayPal account tijdens het afrekenen. Dit adres verschijnt niet op de factuur en kan daarom afwijken als u een ander adres opgeeft tijdens het plaatsen van de order via onze webshops.

Bancontact

Toeslag: 0%. Aan onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om via Bancontact te betalen zonder bijkomende kosten en toeslagen. Bancontact zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen.

Belfius Direct Net

Toeslag: 0%Voor onze Belgische klanten is het ook mogelijk om met Belfius Direct Net te betalen. Volledig gratis!
Belfius is eet diverse gespecialiseerde dochterondernemingen di,e gebruikmakend van de nieuwste technologies, streven naar 100% klanttevredenheid!

Rembours

Toeslag: 1%. Bij ons kunt u ook betalen via rembours. Uw bestelling wordt dan met DHL verstuurd en u betaalt dan contant aan de deur bij de bezorger. Let er wel op dat hij géén wisselgeld bij zich heeft. Wij brengen hiervoor wel 1% transactiekosten in rekening. 

 

Nooit meer iets missen?