Wołowina Sriracha

Składniki:

Antrykot

  • 450 gramów antrykotu
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel kook olie
  • 1 eetlepel sriracha saus
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • ¼ eetlepel vijf kruiden
  • 40g maismeela

Groentes z boku

  • 3 sztuki
  • 2 papryki
  • kiełbasa
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 3 litery sriracha saus
  • honowanie 3 eetlepels
  • 200 gramów brokułów
  • olie voor de groentes
  • rijst voor het serveren

Wyświetlanie:

Stap 1: Verwijder het dikke vet van de entrecote en snijd de entrecote in dikke hapklare reepjes.

Stap 2: Leg de entrecote reepjes in een bakje en doe de soja saus, sriracha saus, knoflook poeder, olie en vijf kruiden. Nu goed mengen en even aan de kant zetten.

Stap 3: snijd de witte ui in maantjes en de paprika's in stukken en doe er een beetje olie overheen.

Stap 4: Stop de ui en paprika in de airfryer en zet een timer van 12 minuten op 165 graden>

niech op! halverwege ff de ui en paprika nawet schudden.

Stap 5: Snij de broccoli in hapklare stukjes en wacht tot de ui en paprika klaar is

Stap 6: leg de paprika en ui opzij en verwarm de airfryer tot 205 grade, gooi de entrecote stukjes er in voor 9 minuten.

<span style="color:# 000000"> krok 7: 9 minut później zijn maak je een beetje ruimte in de airfryer voor de broccoli en verwarm je de broccoli en de antrycote samen nog 4 minuty na 205 stopniach.

krok 8: Eenmaal klaar voeg je het allemaal samen en kan je het nog op tafel zetten met bijvoorbeeld een beetje rijst.

To the main pageNext article
Powerblog - zapisz się do newslettera

Chcesz więcej tego rodzaju przydatnych informacji? Następnie zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze wiadomości, przydatne wskazówki i porady, pyszne przepisy i oferty specjalne. Wysyłamy e-maile najwyżej raz w tygodniu.