Wołowina Sriracha

Składniki:
Antrykot
- 450 gramów antrykotu
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel kook olie
- 1 eetlepel sriracha saus
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- ¼ eetlepel vijf kruiden
- 40g maismeela
Groentes z boku
- 3 sztuki
- 2 papryki
- kiełbasa
- 2 eetlepels sojasaus
- 3 litery sriracha saus
- honowanie 3 eetlepels
- 200 gramów brokułów
- olie voor de groentes
- rijst voor het serveren
Wyświetlanie:
Stap 1: Verwijder het dikke vet van de entrecote en snijd de entrecote in dikke hapklare reepjes.
Stap 2: Leg de entrecote reepjes in een bakje en doe de soja saus, sriracha saus, knoflook poeder, olie en vijf kruiden. Nu goed mengen en even aan de kant zetten.
Stap 3: snijd de witte ui in maantjes en de paprika's in stukken en doe er een beetje olie overheen.
Stap 4: Stop de ui en paprika in de airfryer en zet een timer van 12 minuten op 165 graden>
niech op! halverwege ff de ui en paprika nawet schudden.
Stap 5: Snij de broccoli in hapklare stukjes en wacht tot de ui en paprika klaar is
Stap 6: leg de paprika en ui opzij en verwarm de airfryer tot 205 grade, gooi de entrecote stukjes er in voor 9 minuten.
<span style="color:# 000000"> krok 7: 9 minut później zijn maak je een beetje ruimte in de airfryer voor de broccoli en verwarm je de broccoli en de antrycote samen nog 4 minuty na 205 stopniach.
krok 8: Eenmaal klaar voeg je het allemaal samen en kan je het nog op tafel zetten met bijvoorbeeld een beetje rijst.
Chcesz więcej tego rodzaju przydatnych informacji? Następnie zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze wiadomości, przydatne wskazówki i porady, pyszne przepisy i oferty specjalne. Wysyłamy e-maile najwyżej raz w tygodniu.