Jalapeno Kaas Kroketten

 

Jalapeno Kaas Kroketten 

 

Ingrediënten: 

Kroketten:

  • 3 kopjes aardappelpuree
  • 2 eetlepels zure room 
  • 1 groot ei 
  • 1,5 theelepel koosjer zout 
  • 1,5 theelepel peper 
  • 1,5 kopje geraspte cheddarkaas(ongeveer 4 ons)
  • ⅓ gehakte jalapenos 
  • 2 eetlepels gehakte bieslook 
  • olie om te frituren (liefst koolzaadolie)

Paneren 

  • ¾ beker gemalen maïs tortilla chips 
  • ¼ beker paneermeel
  • ½ theelepel 
  • 2 grote eieren 
  • 3 eetlepels melk 
  • ⅓ kopje meel 
  • zout en peper 

 

Bereidingswijze:

  1. Roer in een grote kom aardappelpuree, zure room, ei, zout en peper tot alles goed gemengd is. Roer de cheddar kaas, jalapeño en bieslook erdoor. Plaats ongeveer 3 eetlepels van het mengsel in de palm van je hand en rol in een lang ovaal. Ga verder met de resterende aardappel, plaats ze elk op een schaal wanneer ze gevormd zijn. Dek af en laat minstens 20 minuten afkoelen. Kan enkele uren van tevoren worden gedaan.
  2. Leg verschillende kroketten in bloem en draai ze om. Schud het teveel af en dompel het onder in eiwit , draai het volledig om. Schep uit de eiwit en rol in paneermeel, zachtjes aandrukken om volledig te hechten en te coaten. Leg apart op een schaal en herhaal met de resterende kroketten.
  3. Pak dan nu uw airfryer en verwarm deze tot 160 graden. Plaats vervolgens zoveel kroketten als dat past (niet te vol) in de airfryer voor 3 tot 4 minuten en dan zijn de kroketten gelijk klaar om op de tafel te zetten.

 

To the main pageNext article
Powerblog - zapisz się do newslettera

Chcesz więcej tego rodzaju przydatnych informacji? Następnie zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze wiadomości, przydatne wskazówki i porady, pyszne przepisy i oferty specjalne. Wysyłamy e-maile najwyżej raz w tygodniu.