Eenden Pannenkoeken

Osoby: 4

Voorbereidingstijd: 10 minut

Kooktijd: 1 godz

Składniki:

  • 4 Eendenbouten
  • 1 el suiker
  • ½ el zut
  • 1 tl 5 kruiden
  • 200 ml bulionu kippen

Wybierz serwer

  • Hoisinsaus
  • ½ Komkommer, w dunne plakjes
  • pace:pre-wrap"> Bosje lente-uitjes, fijngesneden
  • 20-24 kant-en-klare pannenkoeken w języku chińskim

Wyświetlanie:

  1. Begin met het kruiden van de eendenbouten. Combineer de suiker, zout en 5 kruiden en wrijf het in de huid en het vlees. Leg de eend in een knusse schaal, geschikt formatat voor je airfryer.
  2. Giet de kippenbouillon rond de eendenbouten om ze gedeeltelijk onder te dompelen. De bouillon moet ongeveer halverwege de benen zijn. Voeg naar behoefte wat meer/minder bouillon toe, afhankelijk van de grootte van je ovenschaal.
  3. Selecteer Airfryer en stel de temperatuur in op 170 C en de tijd op 1 uur. Kook tot de eendenhuid krokant is en het vlees mals, als je de huid na 1 uur nog wat krokanter wilt maken, bak dan nog 15 minuten in de airfryer.
  4. Zodra de eend gaar is, verwarm je je kant-en-klare pannenkoeken zoals aangegeven, versnipper het vlees en snijd de knapperige schil in plakjes.
  5. Voeg een beetje van de kookbouillon toe aan het vlees om het lekker sappig te houden.
  6. Leg al je gesnipperde eend, warme pannenkoeken, hoisinsaus, bosui en komkommer klaar en server direct.
To the main pageNext article
Powerblog - zapisz się do newslettera

Chcesz więcej tego rodzaju przydatnych informacji? Następnie zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać najnowsze wiadomości, przydatne wskazówki i porady, pyszne przepisy i oferty specjalne. Wysyłamy e-maile najwyżej raz w tygodniu.