Sous vide thuis (Lisa Q. Fetterman)

34,99
Order before 22.00 and receive it tomorrow
W magazynie

Een ideaal boek voor de beginnende sous-vide kok. De basisbeginselen van sous-vide garen (vacuümgaren) worden haarfijn uitgelegd aan de hand van mooie illustraties en verduidelijkende teksten. Wij raden dit boek aan voor iedereen die nieuw is met sous-vide of er nog niet heel erg lang mee bezig is.

Omschrijving

In Sous-vide thuis laat Lisa Q. Fetterman zien hoe met de kracht van het sous-vide koken restaurantwaardige gerechten thuis te bereiden zijn. Ontdek deze stressvrije en toegankelijke manier van koken en ga aan de slag met recepten als in boter gepocheerde kreeft met cognacsaus of klassiekers als de perfecte sous-vide steak en confit de canard, of exquise hapjes als gefrituurde eidooiers en tostadas met heilbot. Met de ruim 100 recepten uit Sous-vide thuis kan de thuiskok eindelijk de professionele chef evenaren.

Sous vide thuis is een van de eerste boeken die toegankelijke receptuur biedt voor de thuiskok. Het boek is ingedeeld op soort ingrediënt (eieren, schaal- en schelpdieren, vlees, vis, gevogelte, groente) en geeft duidelijke instructies voor het sous vide-garen en de handelingen die als voorbereiding of nabereiding nodig zijn: een sous vide-gegaarde biefstuk wordt immers n³g lekkerder door hem nog even af te bakken.

 

 

EAN
9789045208299
Merk
Books
Garantie
2 jaar
Soort product
Boeken
Sklep i adres
Godziny pracy
Telefon
Dostępność
Nieuwveen
Monta Nieuwveen Holandia (tylko odbiór)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
W magazynie
Nieuwerkerk aan den IJssel
Salonu
's-Gravenweg 332A, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
10:00 - 17:00
+31853012306
Dostępne, jeśli zamówiono
Product reviews
4.7/5
4.7 z 5
Recenzje: 7
5 gwiazdki
71%
4 gwiazdek
29%
3 gwiazdek
0%
2 gwiazdek
0%
1 gwiazdki
0%
N. Groenenberg
5/5
Komentarz
Zeer fijn boek met toegankelijke recepten. Mooi vormgegeven en heel toegankelijk geschreven.
Kokkie
5/5
Komentarz
Dit boek beschrijft een hele reeks mogelijkheden met sous vide in de niet professionele omgeving. Een scala aan mogelijkheden en juist ook andere dan vlees of vis. Bijzonder fijn boek om veel lekkers uit te maken.
TineD12
4/5
Komentarz
Zeer handig boek om de mogelijkheden van het sous vide-koken onder de knie te krijgen.
Sous-vide Kenner
5/5
Komentarz
zeer goed boek voor mensen die met sous vide koken willen beginnen.
duidelijk en praktische uitleg van de recepten.
Agricula
5/5
Komentarz
Ik heb al een tijdje een sous-vide apparaat maar dit boek heeft het me eigenlijk pas goed laten gebruiken.
Recepten zijn een beetje Amerikaans, fusion achtig maar dat levert vind ik wel lekkere gerechten op. De zalm met een miso vinaigrette, heerlijk
Boek is een aanrader
TinaPV
4/5
Komentarz
Heel goed boek, ideaal om thuis mee te experimenteren
OneHope
5/5
Komentarz
Superveel maakbare recepten met mooie foto's. Prima uitgelegd.

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Interesujące dla Ciebie

  • Produkty alternatywne
  • Tweedekans