Sous vide kookboek (Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis)

39,99
24,99
Je bespaart: 15,00
Nog maar 2 op voorraad
Verlanglijstje
Vertrouwd online winkelen

910002

Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Het sous vide kookboek belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken (sous vide), introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek. 

Een zeer uitgebreide omschijving van de achtergond en technieken van het sous vide koken, met veel aandacht voor hygiene.

Van vlees tot nagerecht, basis recepten en een hoofdstuk over het marineren onder druk, dit boek staat vol tips om gelijk aan de slag te kunnen met sous vide koken!

  • Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789048309085 
  • Druk: 1 
  • september 2013 
  • 256 pagina's
EAN
9789048309085
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Soort product
Boeken

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Op voorraad
Nieuwerkerk aan den IJssel
Showroom
's-Gravenweg 332A, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
10:00 - 17:00
+31853012306
Beschikbaar indien besteld
Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 




Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Interessant voor jou

  • Alternatieven
  • Tweedekans